Ik ben een strandliefhebber, koffieverslaafde en heb een zwak voor zoetigheid.

Ik ben 40 jaar, vriendin van Bart en trotse moeder van twee heerlijke jongens. Juup (9) en Woet (7). Liefde voor fotografie heb ik altijd al gehad, maar sinds de komst van de jongens is die liefde uitgegroeid tot een passie. Naast dat ik alle mooie momenten van mijn eigen gezin vastleg, geeft het mij heel veel voldoening om dat ook voor anderen te mogen doen.

Lifestyle fotograaf met een passie voor liefdevolle beelden.

Hi! Ik ben Jacqueline

Over mij

Dit alles in combinatie met het mooiste licht. Misschien wel het belangrijkste element voor mooie foto's. Ik kan geen serie of film kijken zonder dat ik naar de composities of het licht kijk. Dit is dan ook een grote inspiratiebron. Daarom fotografeer ik het liefst  tijdens zonsondergang of met bewolking voor het meest zachte licht. Als ik dan uiteindelijk met een brede glimlach achter de computer de foto's aan het bewerken ben, is mijn missie geslaagd!

Met mijn fotografie heb ik als doel om de tijd heel even stil te zetten. Dat de mooiste momenten weer worden herbeleefd. Connectie en onbevangenheid staan daarbij centraal. Pas dan vertelt een foto echt een verhaal in mijn ogen. Daarom kies ik er voor om zo min mogelijk geposeerde beelden te maken, maar echt de momenten te vangen. Soms help ik met wat opdrachtjes of spelletjes om echte emoties uit te lokken.

Mijn verhaal

Website Assets-Arch Outline

hoe vrienden mij omschrijven

Ik kan erg genieten van lange wandelingen door de duinen en de bossen, maar thuis op de bank netflixen onder een dekentje met een flinke mok thee en een berg chocola kan ik ook erg waarderen. Verder geniet ik altijd volop van de uitjes en de vakanties met mijn gezin.

Mijn hobby's

Leuke feitjes over mij

leer me kennen

Perfectionistisch, humoristisch, waardeloze kok, lief, spontaan, doorzetter, zoetekauw, shopverslaafd, impulsief, sociaal, theeleut, volhardend, gezellig, onesie-lover, uitslaper, competitief, leergierig, google-fanaat, chocoholic en slecht in het huishouden.

Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen.

© Jacqueline Hein Fotografie

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden